Αεκ Παοκ Επεισοδια Οακα / Super League: Λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ... : Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το εμπορικό κέντρο golden hall, κοντά στο οακα.

Αεκ Παοκ Επεισοδια Οακα / Super League: Λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ... : Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το εμπορικό κέντρο golden hall, κοντά στο οακα.. Οπαδοί της αεκ επιχείρησαν επίθεση στα επίσημα του γηπέδου με στόχο τον γιο του ιδιοκτήτη της παε παοκ πετώντας μπουκάλια και. Οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας αντέδρασαν πετώντας το μπουκαλάκι πίσω. Εκτός από το επεισόδιο που σημειώθηκε στα δημοσιογραφικά μεταξύ οπαδών της αεκ και μελών της αποστολής του παοκ, υπήρξαν αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναταραχή έξω από τη θύρα των οργανωμένων της αεκ, καθώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό. Πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα, ενώ συγκρούστηκαν και με τα ματ. Ένταση επικρατεί στο οακα λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ.

Ο τάσος σιδηρόπουλος ορίστηκε να είναι var. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οακα μετά το τέλος του ντέρμπι. Δίκαια κυπελλούχος ελλάδος ο παοκ. Επεισόδιο με οπαδούς της αεκ σημειώθηκε κατά την αποχώρηση του γιώργου σαββίδη από τα επίσημα του οακα και χρειάστηκε η επέμβαση των ματ. Ήταν η σειρά του παοκ να στήσει φιέστα στο οακα.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ηχηρό Μήνυμα για τη Μακεδονία στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ηχηρό Μήνυμα για τη Μακεδονία στο ΟΑΚΑ from true.gr
Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Στη θύρα 35 του οακα, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο ξέσπασαν «μάχες» ανάμεσα σε οπαδούς της αεκ και τα ματ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων. Μπορεί το μυαλό της ομάδας της θεσσαλονίκης να είναι στο ντέρμπι της. Εκτός από το επεισόδιο που σημειώθηκε στα δημοσιογραφικά μεταξύ οπαδών της αεκ και μελών της αποστολής του παοκ, υπήρξαν αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναταραχή έξω από τη θύρα των οργανωμένων της αεκ, καθώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό. Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ οπαδών της αεκ και του παοκ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη. Ο τάσος σιδηρόπουλος ορίστηκε να είναι var. Ο γερμανός διαιτητής φριτζ αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι στο 70′ βλέποντας ότι οπαδοί του παο πράσινων είχαν εισβάλει στο ταρτάν του οακα. Για τότε πάει δεύτερος ημιτελικός του παοκ με την αεκ.

Οπαδοί της αεκ κινήθηκαν εναντίον του γιώργου σαββίδη κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του οακα, ενώ μικροένταση επικράτησε και στις κερκίδες του γηπέδου. Επεισόδια ξέσπασαν στο οακα, περίπου 20' πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ. Υπενθυμίζουμε ότι την κυριακή, επεισόδια ξέσπασαν στον περιβάλλοντα χώρο του οακα μεταξύ οπαδών του παναθηναϊκού και της αστυνομίας. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Χαμός επικράτησε μετά το τέλος του ντέρμπι τόσο στα επίσημα όσο και στα δημοσιογραφικά του «οακα». Επεισόδιο με οπαδούς της αεκ σημειώθηκε κατά την αποχώρηση του γιώργου σαββίδη από τα επίσημα του οακα και χρειάστηκε η επέμβαση των ματ. Όλα ξεκίνησαν όταν πεντακόσιοι περίπου οπαδοί της αεκ μπήκαν με καθυστέρηση στο παιχνίδι, λόγω ελέγχων που γινόταν. Οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας. Ακόμη κι αν ο πέλκας σφράγισε την κούπα στο 93', με τον αραούχο να έχει ξοδέψει την ευκαιρία του τελικού στο 90', το αποτέλεσμα δικαίωσε τους. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα του σαββάτου, στη νερατζιώτισσα, οπαδοί της αεκ υποχρέωσαν με τη βία πέντε οπαδούς του παοκ να αποβιβαστούν. Ο γερμανός διαιτητής φριτζ αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι στο 70′ βλέποντας ότι οπαδοί του παο πράσινων είχαν εισβάλει στο ταρτάν του οακα. Στη θύρα 35 του οακα, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο ξέσπασαν «μάχες» ανάμεσα σε οπαδούς της αεκ και τα ματ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων. Μέχρι τον αύγουστο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της αεκ, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να παίξει εκεί η.

Επεισόδιο με οπαδούς της αεκ σημειώθηκε κατά την αποχώρηση του γιώργου σαββίδη από τα επίσημα του οακα και χρειάστηκε η επέμβαση των ματ. Μέχρι τον αύγουστο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της αεκ, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να παίξει εκεί η. Ο γερμανός διαιτητής φριτζ αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι στο 70′ βλέποντας ότι οπαδοί του παο πράσινων είχαν εισβάλει στο ταρτάν του οακα. Επεισόδια ξέσπασαν στο οακα, περίπου 20' πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ. Ένταση επικρατεί στο οακα λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, νικητής ο... Ολυμπιακός ...
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, νικητής ο... Ολυμπιακός ... from neaselida.gr
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ με την αεκ είχαμε μεγάλη ένταση, τόσο στα επίσημα, όσο και στα δημοσιογραφικά. Οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας αντέδρασαν πετώντας το μπουκαλάκι πίσω. Κύριος δέκτης το μπουθ που βρίσκονταν ο. Οπαδοί της αεκ επιχείρησαν επίθεση στα επίσημα του γηπέδου με στόχο τον γιο του ιδιοκτήτη της παε παοκ πετώντας μπουκάλια και. Οπαδοί της αεκ κινήθηκαν εναντίον του γιώργου σαββίδη κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ οπαδών της αεκ και του παοκ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη. Δέκα άτομα συνελήφθησαν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του οακα, ενώ μικροένταση επικράτησε και στις κερκίδες του γηπέδου. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics).

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από το οακα, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλλου ελλάδος ανάμεσα σε αεκ και παοκ.

Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Δέκα άτομα συνελήφθησαν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του οακα, ενώ μικροένταση επικράτησε και στις κερκίδες του γηπέδου. 16:34:55 00:00:26 η ασπιδα του ολυμπιακου теги правообладателям жалоба похожие видео комментарии поделиться. Βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από το οακα, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλλου ελλάδος ανάμεσα σε αεκ και παοκ. Εκτός από το επεισόδιο που σημειώθηκε στα δημοσιογραφικά μεταξύ οπαδών της αεκ και μελών της αποστολής του παοκ, υπήρξαν αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναταραχή έξω από τη θύρα των οργανωμένων της αεκ, καθώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό. Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ οπαδών της αεκ και του παοκ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οακα μετά το τέλος του ντέρμπι. Επεισόδια ξέσπασαν στο οακα, περίπου 20' πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ. Επεισόδια οπαδών της αεκ με τις δυνάμεις των ματ σημειώθηκαν λίγο μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου. Για τότε πάει δεύτερος ημιτελικός του παοκ με την αεκ. Ο τάσος σιδηρόπουλος ορίστηκε να είναι var. Ένταση και εκτός γηπέδου με οπαδούς και την αστυνομία. Επεισόδια ξέσπασαν στο οακα, περίπου 20' πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ.

Επεισόδια ξέσπασαν στο οακα, περίπου 20' πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ. Ο γερμανός διαιτητής φριτζ αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι στο 70′ βλέποντας ότι οπαδοί του παο πράσινων είχαν εισβάλει στο ταρτάν του οακα. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οακα μετά το τέλος του ντέρμπι. Μέχρι τον αύγουστο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της αεκ, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να παίξει εκεί η. Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ οπαδών της αεκ και του παοκ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι | Pagenews.gr
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Εκτός από το επεισόδιο που σημειώθηκε στα δημοσιογραφικά μεταξύ οπαδών της αεκ και μελών της αποστολής του παοκ, υπήρξαν αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναταραχή έξω από τη θύρα των οργανωμένων της αεκ, καθώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό. Τελικος κυπελλου ελλαδος 2018 ! Επεισόδιο με οπαδούς της αεκ σημειώθηκε κατά την αποχώρηση του γιώργου σαββίδη από τα επίσημα του οακα και χρειάστηκε η επέμβαση των ματ. Στη θύρα 35 του οακα, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο ξέσπασαν «μάχες» ανάμεσα σε οπαδούς της αεκ και τα ματ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων. Επεισόδια ξέσπασαν στο οακα, περίπου 20' πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αεκ και τον παοκ. Προβάδισμα πρόκρισης με buzzer beater του μουργκ. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ με την αεκ είχαμε μεγάλη ένταση, τόσο στα επίσημα, όσο και στα δημοσιογραφικά. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα του σαββάτου, στη νερατζιώτισσα, οπαδοί της αεκ υποχρέωσαν με τη βία πέντε οπαδούς του παοκ να αποβιβαστούν.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οακα μετά το τέλος του ντέρμπι.

Όλα ξεκίνησαν όταν πεντακόσιοι περίπου οπαδοί της αεκ μπήκαν με καθυστέρηση στο παιχνίδι, λόγω ελέγχων που γινόταν. Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ οπαδών της αεκ και του παοκ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη. Βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από το οακα, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλλου ελλάδος ανάμεσα σε αεκ και παοκ. Ο γερμανός διαιτητής φριτζ αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι στο 70′ βλέποντας ότι οπαδοί του παο πράσινων είχαν εισβάλει στο ταρτάν του οακα. Προβάδισμα πρόκρισης με buzzer beater του μουργκ. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το εμπορικό κέντρο golden hall, κοντά στο οακα. Δίκαια κυπελλούχος ελλάδος ο παοκ. Οπαδοί της αεκ κινήθηκαν εναντίον του γιώργου σαββίδη κατά την αποχώρησή του από το ο παοκ έφυγε αήττητος και από το οακα και κάποιοι φίλοι της ένωσης ξέσπασαν προς τον γιο του ιδιοκτήτη του δικεφάλου του βορρά, γιώργο. Πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα, ενώ συγκρούστηκαν και με τα ματ. Κύριος δέκτης το μπουθ που βρίσκονταν ο. Στη θύρα 35 του οακα, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο ξέσπασαν «μάχες» ανάμεσα σε οπαδούς της αεκ και τα ματ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων. Η κατάσταση αυτή την ώρα από τη μυθική πρόκριση από της μίλαν, μέχρι το έπος στο «emirates» και στην απόλυτη κυριαρχία στα ντέρμπι με παοκ, αεκ και παναθηναϊκό. 16:34:55 00:00:26 η ασπιδα του ολυμπιακου теги правообладателям жалоба похожие видео комментарии поделиться.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ με την αεκ είχαμε μεγάλη ένταση, τόσο στα επίσημα, όσο και στα δημοσιογραφικά αεκ παοκ. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook